MHP Genel Sekreter Yardımcısı Dumanlı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Dumanlı Açıklaması

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Dumanlı Açıklaması

"Türkiye'de ve dünyada yönetimlerin ve halk taleplerinin mutlaka demokratik usuller ve kurallar çerçevesinde işlenmesini öngörüyoruz''

20.09.2013 17:10

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, " Türkiye'de ve dünyada yönetimlerin ve halk taleplerinin mutlaka demokratik usuller ve kurallar çerçevesinde işlenmesini öngörüyoruz" dedi.

Dumanlı, partisinin Kırklareli İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, hükümetin politikalarını eleştirerek, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Türkiye'nin Mısır ve Suriye olaylarındaki tavrı nedeniyle dünyada tek başına kaldığını ileri süren Dumanlı, Türkiye'nin dış politikasıyla başarılı olma şansının son derece zayıfladığını savundu.

Partisince 5 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da düzenlenecek  "7. Demokrasi Mitingi'ne" tüm vatandaşları davet eden Dumanlı, şöyle devam etti:

"Mitingimizin ana teması Türkiye'nin içinde bulunduğu gerçek durumu Türk milletiyle paylaşmaktır. İstanbul'da 7'incisi yapacağımız demokrasi mitingi partimiz ve Türkiye'nin gelecekteki kararları açısından son derece önemlidir. Türkiye'de ve dünyada yönetimlerin ve halk taleplerinin mutlaka demokratik usuller ve kurallar çerçevesinde işlenmesini öngörüyoruz.

Demokrasiye uygun olmayan hiç bir yönetim biçiminin de uygulanması taraftarı değiliz. Bir sorun varsa demokratik kurallar çerçevesinde kamuoyunun yada seçmenin iradesiyle çözülmesini istiyoruz." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Sekreter Yardımcısı Dumanlı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement