MHP Safranbolu'da Harekete Geçti - Son Dakika
Yerel

MHP Safranbolu'da Harekete Geçti

MHP Safranbolu\'da Harekete Geçti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu Belediye Başkan adayı Mustafa Özata ilk buluşmasını partisinin ilçe teşkilatıyla gerçekleştirdi.

29.12.2013 14:44

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu Belediye Başkan adayı Mustafa Özata ilk buluşmasını partisinin ilçe teşkilatıyla gerçekleştirdi. Kahvaltıda bir araya gelen MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Mustafa Özata ve teşkilat yöneticileri seçim stratejisi üzerine görüş alışverişinde bulundukları toplantı ile yerel seçim startını verdi.

MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş kahvaltı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak Safranbolu Belediye Başkanlığını kazanacağız,bunun başka yolu yok. 1 Ocak'tan itibaren kapı kapı dolaşacak insanlarımıza ülkemizin içinde bulunduğu durumu anlatacağız. Safranbolu'ya yapacağımız hizmetleri anlatacağız. Bunu da teşkilatımızın saygıdeğer üyeleriyle yapacağız,herkesi kucaklayacağız. Safranbolu'yu bu kentte yaşayan insanlarla yöneteceğiz, insanımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Safranbolu'yu huzurlu bir şehir haline getirerek turizmde çevremize örnek olacağız. Tüm bunları yapabilmemiz için Mustafa Özata'nın belediye başkanı seçilmesi gerekiyor.Kendisi turizmcidir,işadamıdır,yöneticidir,öngörüleri çok iyi olan bir isimdir. Projelerimiz hazırlanmakta. Ben sayın Başkanın hazırlattığı projeleri gördüğümde inanın çok heyecanlandım. Safranbolu bu sefer bu işi başaracak ve biz 30 Mart'ta seçimleri kazanarak bu millete hizmetin ne olduğunu göstereceğiz" dedi.

Katılımlarından dolayı teşkilat yöneticilerine teşekkür eden MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata ise, " Bu kahvaltı ile yerel seçim startını vermiş bulunuyoruz. Ülkemiz son günlerde ibretlik olaylara ve görüntülere sahne oluyor. Diğer yandan Safranbolu hak ettiği hizmeti alamıyor. Bu seçimlerde ilçemizin makus talihini yeneceğine ve hak ettiği yönetime kavuşacağına yürekten inanıyoruz. Zafere giden bu yolda en önemli görev de davalarına inanmış saygıdeğer teşkilat mensuplarımıza düşüyor. Özellikle hanımefendilere büyük görev düşüyor. Ben bu yarıştan elbirliğiyle zaferle çıkacağımıza yürekten inanıyorum" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Safranbolu'da Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement