Milletvekili Badak, Aksu Kent Konseyini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Badak, Aksu Kent Konseyini Ziyaret Etti

Milletvekili Badak, Aksu Kent Konseyini Ziyaret Etti

Badak: "Turistik bölge olan Kurşunlu'daki ağaç kesimleri ile ilgili komisyon kuruldu.

31.12.2013 10:40

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, "Turistik bölge olan Kurşunlu'daki ağaç kesimleri ile ilgili komisyon kuruldu.  Ağaçlar kesilip yenileri mi dikilse daha iyi olur, yoksa kesimin dağlık bir alandan yapılması mı? Buna komisyon araştırıp karar verecek" dedi.

Badak, Aksu Kent Konseyi ziyaretinde yaptığı konuşmada, EXPO'nun Antalya ve Aksu için önemli bir proje olduğunu söyledi. Teleferik projesinin yönetim kurulu tarafından ele alınması gerektiğini ifade eden Badak, ilçede yaşanan imar kargaşasının Aksu'ya yakışmadığını dile getirdi.

Tarımda marka değeri yükselmiş bir Aksu istediklerini kaydeden Badak, 2B konusunda da bir takım idarelik sorunlar olduğunu bildirdi.

Badak, "Turistik bölge olan Kurşunlu'daki ağaç kesimleri ile ilgili komisyon kuruldu.  Ağaçlar kesilip yenileri mi dikilse daha iyi olur, yoksa kesimin dağlık bir alandan yapılması mı? Buna komisyon araştırıp karar verecek" diye konuştu.

Aksu EXPO Kent Konseyi Başkanı Turan Şahin de özellikte EXPO konusunda Aksululara çok fazla önem verildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"EXPO 2016 Antalya Genel Sekreteri Selami Gülay,  Aksu'daki sivil toplum kuruluşları, vatandaşları ve konseyi toplantılara çağırıyor. Aksulular daha çok bilgilendirilmeli. Antalya Büyükşehir Belediyesinin çöp kokusu ise Aksu'ya kadar iniyor.  Ayrıca Kurşunlu'daki ağaç katliamı çok üzücü. İlçede hastane olmaması da sıkıntı oluşturuyor." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Badak, Aksu Kent Konseyini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement