Milletvekili İçten'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Milletvekili İçten'e Plaket

Milletvekili İçten\'e Plaket

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'e Diyarbakır Galatasaray Aslanspor Kulübü Başkanı Abdulkadir Duran tarafından plaket verildi.

29.03.2014 13:02

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'e Diyarbakır Galatasaray Aslan spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Duran tarafından plaket verildi. Milletvekili İçten, Duran'ın çalışmalarını takip ettiğini belirterek kulübe destek olacağını söyledi.

Diyarbakır'ın sportif faaliyetlere ihtiyacının olduğunu belirten İçten, bunların iyi bir hizmet ile üstlenen Başkan Duran'a teşekkür etti. İçten, "Şehrin çocukları ve çocuklarımızın bu tür faaliyetler yapabileceği fiziksel mekanlara ihtiyaç var. Gönül istiyor ki üstlenmiş olduğunuz görevde yerel belediyeler de size katkı sağlasın. Ama Diyarbakır'da yerel yöneticilerin ve yerel belediyelerin bu konuya pek katkı sağlamadıklarına şahit oluyoruz. Çocuklarımızın enerjilerini ve eforlarını harcayacakları bu spor kompleksleri hepimiz için çok önemli. Birlikte iyi işler yaparız inşallah" dedi.

Diyarbakır Galatasaray Aslanspor Kulübü Başkanı Abdulkadir Duran ise yaptıkları ve yapacakları projelerini İçten'e anlatarak Diyarbakır'a yapacakları kompleksin müjdesini verdi. Duran, "Diyarbakır'da yeni olmamıza rağmen kısa zamanda iyi işler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Diyarbakır'da bizim çalışmalarımız ile uyuşturucu kullanan gençlerimizin yerine, spor ile uğraşan gençler yetişecektir'' diye konuştu. Açıklamaların ardından Diyarbakır Galatasaray Aslanspor Kulübü Başkanı Abdulkadir Duran, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Milletvekili Cuma İçten'e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Milletvekili İçten'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement