Miltab Yönetimi Değişti - Son Dakika
Yerel

Miltab Yönetimi Değişti

Miltab Yönetimi Değişti

Milas Turizm Altyapı Hizmet Birliği, bir yıllığına görev alacak encümen üyeleri, plan ve bütçe komisyonu üyeleri yeniden belirlenirken, Kızılağaç Köyü birlik üyesi oldu.

25.05.2012 15:16

Milas Turizm Altyapı Hizmet Birliği, bir yıllığına görev alacak encümen üyeleri, plan ve bütçe komisyonu üyeleri yeniden belirlenirken, Kızılağaç Köyü birlik üyesi oldu.

Milas Turizm Altyapı Hizmet Birliği (MİLTAB) meclisi olağan toplantısı dün saat 11.00'de Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel kurula, Milas Belediye Başkan Vekili Seyfi Sağlıcak, Başkan Yardımcısı İlknur Öner, Beçin Belediye Başkanı Mehmet Balcı, Güllük Belediye Başkan Vekili Tevfik Kırçın, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Halil Mutlu, Halil Ilbıra, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Esen, MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kocabaş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Tüfekçi, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ve CHP Yönetim Kurulu üyeleri, birlik üyesi muhtarlar ve turizm sektörü temsilcileri katıldı. Genel kurul divanına Güllük Belediye Başkan Vekili Tevfik Kırçın, Milas Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Saylak ve Kuzyaka Köyü Muhtarı Erdal Kök seçildi.

Divanın belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan toplantı Kızılağaç köyünün birliğe katılma talebinin görüşülmesiyle devam etti. Genel kurulda yapılan oylama sonucunda Kızılağaç köyünün birliğe katılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Gündemin 4 ve 5'nci maddelerini oluşturan 2011 yılı kesin hesapları ve faaliyet raporu görüşülerek, oybirliğiyle kabul edildi.

Yusuf Esen, Halil Ilbıra ve Nazmi Doğru'nun aday olduğu gündemin 6'ncı maddesi olan plan ve bütçe komisyon üyelerinin belirlenmesi ise açık oylama ile oy birliği ile kabul edilerek 3 isme görev verildi.

6 kişilik encümen üyeliğine; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen, CHP İl Genel Meclis Üyesi Halil Mutlu, turizm sektörü temsilcisi Nazmi Doğru, Tahir Saylak, Turgay Kınacı, muhtarlardan Çökertme Köy Muhtarı Ali Akdemir, Bozalan Köy Muhtarı Mümtaz Sanlı, Beyciler Köy Muhtarı Halil İbrahim Genç aday oldu. Yapılan seçim sonrası kullanılan 80 oyun 60'ını alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 48'ini alan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen, 54'ünü alan Turizm temsilcisi Tahir Saylak, 43'ünü alan CHP İl Genel Meclis Üyesi Halil Mutlu, 41'ini alan turizm sektör temsilcisi Nazmi Doğru ve 45'ini alan Çökertme Köy Muhtarı Ali Akdemir alarak birliğin bir yıllık encümen üyeliği görevine getirildi.

Yapılan oylama sonucu seçilen yeni üyelerin ardından Muğla Valisi Fatih Şahin'in Birlik başkanlığında yönetimi şu isimlerden oluştu; Muhammet Tokat, Yusuf Esen, Tahir Saylak, Nazmi Doğru, Halil Mutlu ve Ali Akdemir. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miltab Yönetimi Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement