Mmo'dan Başkan Genç'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Mmo'dan Başkan Genç'e Teşekkür Plaketi

Mmo\'dan Başkan Genç\'e Teşekkür Plaketi

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şubesi'nce, Güneş Enerjisi Sempozyumuna yaptığı katkılardan dolayı Mersin merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'e teşekkür plaketi verildi.

17.01.2012 16:42

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şubesi'nce, Güneş Enerjisi Sempozyumuna yaptığı katkılardan dolayı Mersin merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'e teşekkür plaketi verildi.

Yenişehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, MMO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Erçolak, Şube Başkanı Ayşe Karaca ve teknik görevli Fatma Güneş, Yenişehir Belediye Başkanı Genç'i ziyaret etti. Ziyaretlerinin amacının Genç'e teşekkür etmek olduğunu belirten Erçolak, güneş enerjisinin Mersin için önemli ve öncelikli konulardan biri olduğunu söyledi. Başkan Genç'in, bu önemli projeye her zaman sahip çıktığını ve desteklerini esirgemediğini vurgulayan Erçolak, "Odamızın bugüne kadar güneş enerjisi ile ilgili yapmış olduğu projelerde ve çalışmalarda her zaman yanımızda olan Başkanımız İbrahim Genç'e, hem kentimize yapmış olduğu hizmetlerden hem de odamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Mersin'in yılın büyük bir bölümünü güneşli geçiren bir kent olduğuna işaret eden İbrahim Genç ise güneş enerjisinden yararlanmanın artık günümüzde bir zorunluluk olduğunun altını çizdi. Şu anda Yenişehir Belediyesi'nin irili ufaklı 146 adet park ve bahçesi bulunduğunu ifade eden Genç, "Teknoloji geliştikçe bu parklarımızın hepsini güneş enerjisi ile aydınlatmak istiyoruz. Ancak, güneş enerjisi teknolojisi şu an gelişmekte olan pahalı bir teknoloji. O yüzden bu projemizi bir süreliğine ertelemek zorunda kaldık. Sizler de Makina Mühendisleri Odası olarak, güneş enerjisi teknolojisinin geliştirilmesi ve tanıtılması konusunda oldukça yoğun çalışıyorsunuz. Bu çalışmaların ileriki yıllarda ülke ekonomisine olumlu katkılar yapacağına inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Naci Erçolak, Başkan Genç'e bir teşekkür plaketi sundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mmo'dan Başkan Genç'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement