Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonası

Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonası

Muay Thai Süper Ligi Yarı Finali'nde rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Bitlisli sporcular Gökhan Kara ve Ejder Bilgi, çalışmalarını sürdürüyor.

29.11.2012 14:27

Muay Thai Süper Ligi Yarı Finali'nde rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Bitlisli sporcular Gökhan Kara ve Ejder Bilgi, çalışmalarını sürdürüyor.

Milli Takım Antrenörü Ömer Uğur, kentte 7 Aralık'ta düzenlenecek Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonası'na katılacak Bitlisli sporcular Kara ve Bilgi'nin antrenmanlarına devam ettiğini belirtti.

Sporcularının, şampiyonada galibiyet alması için çok çalıştığını ifade eden Uğur, şöyle konuştu:

"Gökhan Kara ve Ejder Bilgi, bu şampiyonada birinciliği elde ederse, hem lig şampiyonu olacaklar hem de önümüzdeki yıl şubat ayında Tayland'ta yapılacak olan Muay Thai Kral Kupası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaklar. Sporcularımız finale iyi hazırlanıyor. Çünkü sporcularımızın rakipleri hem güçlü hemde tecrübeli. Bunların hesabını yaparak çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlimizde düzenlenecek olan final için Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) bize sponsor oldu. Bizden desteğini esirgemeyen BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru'ya, Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanı ve BEÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Salih Aygün'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven'e çok teşekkür ediyorum."

Final maçının Bitlis'te yapılmasının önem taşıdığını belirten Uğur,

"Sporcularımız Bitlisli sporseverleri arkasına alarak ringe çıkacak ve buradan şampiyon olarak inecek. Şimdiden her iki sporcumuza başarılar diliyorum" dedi.

Sporculardan Gökhan Kara ise şampiyonada derece alarak Muay Thai Kral Kupası'na katılmayı hedeflediğini söyledi.

Ejder Bilgi de finalde 60 kiloda mücadele edeceğini vurgulayarak, rakibi Orhan Erdem'in daha önceden Avrupa ve dünya şampiyonalarında derecelerinin bulunduğunu kaydetti.

Bilgi, "Rakibim oldukça güçlü ve tecrübeli. Bende şampiyonaya çok iyi hazırlanıyorum. Tek amacım maçı almak. Bunu başaracağıma inanıyorum. Finalin ilimizde yapılması bizi daha çok motive ediyor. Çünkü arkamızdaki büyük destek olacak. Bizde bu desteği boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.

Muhabir: Servet Taşdemir/ Şener Toktaş

Yayıncı: Levent Harman - BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement