Muğlaspor Yönetiminden Saldırı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor Yönetiminden Saldırı Açıklaması

Muğlaspor Yönetiminden Saldırı Açıklaması

Bir hafta önce Muğlaspor kalecisi Hasan Çelebi’ye yapılan silahlı saldırı ile ilgili açıklama yapan Muğlaspor Yönetimi, saldırının kişisel olaylar nedeniyle geliştiğini açıkladılar.

10.11.2015 16:16

Bir hafta önce Muğlaspor kalecisi Hasan Çelebi'ye yapılan silahlı saldırı ile ilgili açıklama yapan Muğlaspor Yönetimi, saldırının kişisel olaylar nedeniyle geliştiğini açıkladılar.

Muğlaspor kulübünde sonrası Başkan Haluk Beyimoğlu yönetici Hakan İnan ve Basın Sözcüsü Abdullah Eksihisarlı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "4 Kasım Çarşamba akşamı futbolcumuz Hasan Çelebi'ye yapılan fiili silahlı saldırı tamamen kişisel ilişkiden kaynaklı olup, olayın duyulduğu andan itibaren kulübümüz oyuncumuzun sağlık durumuyla yakından ilgilenmiştir. Olayın Muğlaspor Kulübü ile bire bir hiç bir ilişkisi olmayıp tamamen şahsı bir mesele olduğu anlaşılmıştır. Konu ne olursa olsun silahlı müdahalenin kulübümüzce kınandığını bilinmesini isteriz. Konu adlı makamlara intikal etmiş olup, kulüp olarak konunun takipçisi olacağız.

Bu olay Muğlaspor camiasına ve Muğlamıza yakışmayan bir durumdur. Sözleşmeli futbolcumuzla ilgili konu yönetim kurulumuzca değerlendirilecektir. Şampiyonluğa oynadığımız bugünlerde Muğlaspor Yönetim Kurulu olarak bizler takım ruhunu ve birlikteliği zedeleyici hiç bir davranışa izin vermeyeceğiz" denildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor Yönetiminden Saldırı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement