Cumhuriyet Balosu Geleneği Muratlı'da Sürdürülüyor - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Balosu Geleneği Muratlı'da Sürdürülüyor

Cumhuriyet Balosu Geleneği Muratlı\'da Sürdürülüyor

Cumhuriyetin ilk yıllarında Atatürk'ün öncülüğünde gerçekleştirilmeye başlanan Cumhuriyet Baloları geleneği, Tekirdağ Muratlı'da sürdürülüyor.

29.10.2013 13:18  Güncelleme: 13:40

Cumhuriyetin ilk yıllarında Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde Ankara Palas'da gerçekleştirilmeye başlanan Cumhuriyet Baloları geleneği, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde sürdürülüyor.

Muratlı Küçük Sanayi Sitesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Balosu bu yıl da oldukça renkli geçti. Muratlı Kaymakamlığı'nın organize ettiği baloya ilgi büyük oldu. Gecede; açık büfe yiyecekler, tercihe göre alkollü ve alkol içecekler ikram edildi.

Programda saz eşliğinde Cumhuriyet yılları ve Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ait slayt gösterisi yapıldı ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar çalındı. "Mustafa Kemal'i Düşünüyorum" şiirinin akabinde Atatürk'ü canlandıran İbrahim Varol izleyenleri bir hayli etkiledi. Atatürk sevdiği parçalardan "Fikrimin İnce Gülü" şarkısının seslendirilmesinden sonra oyun havaları çalınmaya başlandı. Piyanist Şantör Naci Bezgin misafirleri gece boyunca eğlendirdi.

Programa İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'nun yanı sıra; Belediye Başkanı Nebi Tepe, Jandarma Komutanı Serdar Çidem, Emniyet Müdürü Yaşar Mercan, OSB Müdürü Günal Yılmaz, NKÜ Muratlı MYO Müdürü Yard. Doç. Nurşen Öntürk, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan aday adayları, Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, işadamları, çeşitli kurum kuruluş dernek ve oda başkanları, adliye mensupları, sağlık personeli ve müftülük çalışanları katıldılar. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Balosu Geleneği Muratlı'da Sürdürülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement