Mustafa Balbay, Mumcu'yu Anma Töreni İçin Eskişehir'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

Mustafa Balbay, Mumcu'yu Anma Töreni İçin Eskişehir'e Geliyor

Mustafa Balbay, Mumcu\'yu Anma Töreni İçin Eskişehir\'e Geliyor

ADD Şube Başkanı Azmi Kerman, Uğur Mumcu’yu Anma Gecesi’ne CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun da katılacağını açıkladı.

22.01.2014 15:19

ADD Şube Başkanı Azmi Kerman, Uğur Mumcu'yu Anma Gecesi'ne CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun da katılacağını açıkladı.

Kerman, yaptığı açıklamada, 21 yıl önce yitirilen basının değerli neferi Türk aydını Uğur Mumcu'yu büyük bir özlemle andıklarını söyledi. Azmi Kerman, yaşamının en verimli döneminde pusuya düşürülerek şehit edilen Atatürk devrimlerinin yılmaz savunucusu Uğur Mumcu'nun katledilmesini nefretle kınadıklarını kaydetti. Uğur Mumcu'nun tüm yaşamını halkına ve insanlığa adadığını belirten Kerman, aradan geçen bunca zamana karşın Mumcu'nun çalışmalarının güncelliğini koruduğunu söyledi.

25 OCAK'TA ANMA GECESİ

Uğur Mumcu'nun katledilmesinin 21'inci yılında, Cuma günü saat 12.30'da Vilayet Meydanı'nda toplanılacağını aktaran Kerman, "Duyarlı Eskişehir halkını bu anlamlı günde birlikte olmaya davet ediyoruz" dedi.

25 Ocak Pazartesi günü saat 18.00'den sonra Adliye karşısındaki Atatürk Kongre Salonu'nda Uğur Mumcu Anma Gecesi'nin düzenleneceğini söyleyen Başkan Azmi Kerman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mustafa Balbay, Metin Feyzioğlu, yazarlar İlhan Taşçı, Necati Doğru, Mehmet Y. Yılmaz gibi isimlerin katılacağı toplantı, Vedat Sakman Konseri ile birlikte sona erecektir. Katılım ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir. Adalet ve Demokrasi Haftası'nda tüm demokrasi şehitleri önünde saygı ile eğiliyoruz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Balbay, Mumcu'yu Anma Töreni İçin Eskişehir'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement