Nazilli Belediyespor Yalıspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Yalıspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Nazilli Belediyespor Yalıspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto 3.lig 2.Grupta şampiyonluğun en yakın adayı olan Nazilli Belediyespor, yarın oynayacağı Yalıspor maçı için Trabzon'da hazırlıklarını sürdürüyor.

20.03.2012 16:29

Spor Toto 3. lig 2. Grupta şampiyonluğun en yakın adayı olan Nazilli Belediyespor, yarın oynayacağı Yalıspor maçı için Trabzon'da hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı devam eden Aykut ile Maltepespor karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Furkan'ın dahil olmadığı kafile Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir saat süren ter idmanının ardından maç saatini beklemek üzere konakladıkları otelde dinlenmeye çekildi.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gelerek hemşerilerine başarılar dileyen Trabzonspor'da forma giyen Nazillili Serkan Balcı ise Nazilli Belediyespor'un çıkışından memnun olduğunu ve takımı 2. lige vize alan takım olarak gördüğünü ifade etti.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 18 kişilik kadro ile Trabzon'a geldiklerini ifade ederek; "Nazilli Belediye başkanımız Sayın Haluk Alıcık ve yönetim kurulu üyelerimiz bizi deplasmanda da yalnız bırakmadılar. Özellikle Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a ve yönetim kurulumuza bizlere her zaman moral ve destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Yalı maçında ve Pazar günü sahamızda Küçükçekmece maçında tüm ciddiyetimizi sahaya yansıtarak o maçları da almak için çalışacağız. Hem iç sahadaki iyi performansımızı hem de deplasmandaki lider Nazilli Belediyespor'a yakışır futbolu yansıtmaya çalışacağız. Bizi mutlu eden; hem takımımız kazanıyor hem de iyi futbol oynuyor. Bunun çok önemli olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

"SERKAN BALCI'YA TEŞEKKÜR"

Ceviz, Trabzonspor'un oyuncusu olan Nazillili Serkan Balcı'nın, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde takıma yaptığı ziyaretten dolayı da teşekkür ederek; "Serkan kardeşimiz ilçemizin yetiştirdiği en başarılı ve bizi en iyi şekilde temsil eden futbolcularımız arasında yer alıyor. Kendisine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor ve takımında başarılar diliyorum" dedi. Serkan Balcı'nın ziyareti sırasında çok memnun olduğunu ifade eden Genel Menajer Orhan İbiş, Balcı'ya Nazilli'de ismi verilen Serkan Balcı Stadı'nın fotoğrafları ile birlikte yanlarında getirdikleri incir ve kestaneyi verdiler. Balcı; "Takımımızı 2. lig vizesini almış kabul ediyorum. Çünkü tüm Türkiye liglerinin en başarılı takımı alarak burada bile yüzümüzü güldürüyor. Futbolcu kardeşlerimi ve ekibimizi bir kez daha kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ceviz, Trabzon M. Ali Yılmaz Tesislerinde bir saat süren ter idmanında 5'e 2 oyun, dar alanda oyun ve kanatlardan orta çalışması yaparak idmanı gerçekleştirdiklerini ifade ederek Trabzon Avni Aker Stadyumu yanındaki Yavuz Selim Stadındaki maçı beklediklerini belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Yalıspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement