Nevşehir Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı Harran Üniversitesi'ni 81-64 Yendi - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı Harran Üniversitesi'ni 81-64 Yendi

Nevşehir Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı Harran Üniversitesi\'ni 81-64 Yendi

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 2.Lig Bayan Basketbol Takımı, Nevşehir'de karşılaştığı Harran Üniversitesini 81-64 yendi.

04.11.2013 13:32

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, Nevşehir'de karşılaştığı Harran Üniversitesini 81-64 yendi.

Nevşehir Damat İbrahimpaşa Spor Salonunda gerçekleştirilen karşılaşmaya; Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Üniversitesi akademik ve idari personelinin yanı sıra yoğun bir katılım oldu.

Karşılaşma öncesi Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, günün anısına Harran Üniversitesi Kulüp Başkanına plaket takdim etti. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen maç sonunda Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, Harran Üniversitesini 81-64 yendi.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, maç sonunda Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basket Takımını ve teknik heyetini elde ettikleri galibiyetten dolayı tebrik etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı Harran Üniversitesi'ni 81-64 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement