Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Kızılay Yararına Sahnede - Son Dakika
Yerel

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Kızılay Yararına Sahnede

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Kızılay Yararına Sahnede

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Kızılay Bursa Şubesi yararına sahne aldığı ’Türküden Şarkıya, Poptan Balkan’a konseriyle gönüllerde bir kez daha taht kurdu.

25.01.2015 12:27

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Kızılay Bursa Şubesi yararına sahne aldığı 'Türküden Şarkıya, Poptan Balkan'a konseriyle gönüllerde bir kez daha taht kurdu.

Fethiye Kültür Merkezi'ni dolduran konuklara dört bölümlük konserle müthiş bir gece yaşatan 105 kişilik Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, program boyunca dört kez kostüm değiştirdi. Kostüm değişimi için verilen aralarda yine koristlerden oluşturulan ekipler folklor ve dans gösterileri yaparak geceye renk kattı. Konserin başlangıcında ise Tango Evita Dans ve Sanat Merkezi'nden dans eğitmeni Türkan Bulut Yiğitdinç'in Kızılay Marşı eşliğind kareografisini hazırladığı "Kızılay Dansı" büyük alkış topladı.

Kızılay Bursa Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, konserden elde edilecek gelirin Kızılay Kız Yurdu için kullanılacağını belirterek Nilüfer Kadın Korosu'na teşekkür etti. Konser sonunda Dokunmazer ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Başkan Yardımcısı Aysel Okumuş, Koro Şefi Dr. Aysel Gürel'e çiçek verdi.

Şef Dr. Aysel Gürel, saz heyetinde görev yapan kanun sanatçısı Murat Süslerer'e de sürpriz yaptı. Evlilik yıldönümünde sahnede görev yapan Süslerer'in İngilizce öğretmeni eşi Mürüvvet Süslerer'i sahneye davet eden Gürel, genç çifti kutladı. Süslerer çifti, konukların alkışları eşliğinde dans etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Kızılay Yararına Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement