Odabaşı'ndan Seçim Startı - Son Dakika
Yerel

Odabaşı'ndan Seçim Startı

Odabaşı\'ndan Seçim Startı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 30 mart 2014 yerel seçim startını kendi mahallesi olan Tulumtaş’ta kurbanlar ve dualar eşliğinde verdi.

18.01.2014 13:18

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 30 mart 2014 yerel seçim startını kendi mahallesi olan Tulumtaş'ta kurbanlar ve dualar eşliğinde verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçim startını kendi mahallesi olan Tulumtaş'tan verdi. Başkan Odabaşı, mahalle halkı ile birlikte kıldığı namaz sonrasında kurban kesip dua etti ve seçim için çalışmaları başlattı.

Seçim çalışmalarını başlatan Başkan Odabaşı, mahallelilere hitaben yaptığı konuşmada, 2009'da olduğu gibi yine Tulumtaş'tan seçim startını verdiğini ifade ederek şunları söyledi:

"2009 yerel seçimlerine sizlerle birlikte namaz kılıp, dualar edip kurbanlar keserek başlamıştık. Çok şükür Allah, nasip etti; kıymetli Gölbaşılı hemşehrilerimin desteği sayesinde belediye başkanı oldum. Seçildiğim günden bugüne sizler ve Gölbaşı'mız için gece gündüz demeden hizmet ettim.

Bu kutsal göreve yine siz değerli hemşehrilerim ile bir araya gelerek başlamak istedim. Bu yolda siz değerli hemşehrilerimin duasına ve desteğine ihtiyacımız var. Benden desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin."

Tulumtaş Mahallesi sakinleri de, Gölbaşı'na hizmetlerden dolayı Başkan Yakup Odabaşı'na teşekkür ederek "Sen bizim için gönlümüzün başkanısın" diyerek destek erip başarılar dilediler.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, mahalle halkına mahalle konağında yemek ikramında bulunduktan sonra babasının mezarını da ziyaret ederek dua etti.

Başkan Odabaşı'nın Tulumtaş'tan verdiği seçim startına MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odabaşı'ndan Seçim Startı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement