Ödemiş Cumhuriyet Ortaokulu Sporcularından Protokol Turu - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Cumhuriyet Ortaokulu Sporcularından Protokol Turu

Ödemiş Cumhuriyet Ortaokulu Sporcularından Protokol Turu

Ödemiş Cumhuriyet ortaokulu yıldız erkekler futbol takımı Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek’i ve Belediye Başkanı Bekir Keskin’i makamlarında ziyaret etti.

25.12.2013 10:24

Ödemiş Cumhuriyet ortaokulu yıldız erkekler futbol takımı Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek'i ve Belediye Başkanı Bekir Keskin'i makamlarında ziyaret etti. Yapılan müsabakalarda başarı elde eden Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız erkekler futbol takımı Ödemiş'i İzmir'deki müsabakalarda temsil edecek.

Öğrencilere başarılar dileyen Ödemiş Abdullah Dölek, "Ülkemizin sizin gibi başarılı, çalışkan spor ve kültür etkinlikleri ile yoğrulmuş gençlere ihtiyacı var. Bugünden yarınızın daha güzel olması için çalışmanız gerekiyor. Yarın bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Hepiniz eğitimlerinizi tamamlayarak güzel mevkilere geleceksiniz. Gelecekte bayrağımızın dalgalanmasında sizler rol oynayacaksınız. Başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Keskin'i makamında ziyaret eden Okul Müdürü Hüsnü Uysal, Okul Öğretmenlerinden Selami Sönmez, Can Karcı ve Hakan Yardımcı beraberinde öğrenciler burada Başkan Keskin'e başarı sözü verdiler.

Okul Müdürü Hüsnü Uysal, "Cumhuriyet Ortaokulu olarak bir takım eksiklerimizi tamamlamamız da Ödemiş Belediyesi bize destek verdi. Okulumuzun bahçe duvarı, öğrenci tuvaleti yenileme çalışmalarını üstlendi. Her zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Bekir Keskin'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Keskin ise, "Yerel yöneticiler olarak Ödemiş Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile elimizdeki imkanlar doğrultusunda eğitime desteğimiz sürüyor. Okullarımızın acil ve yapabileceğimiz ihtiyaçlarını karşılamak beni de mutlu ediyor. Öğrencilerimiz bugünden yetişiyor. İleride Ödemiş Spor'da büyük takımlarda oynayacaklarını inanıyorum başarılar dilerim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Cumhuriyet Ortaokulu Sporcularından Protokol Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement