Ödemiş Hem'den Yeni Kurslar - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Hem'den Yeni Kurslar

Ödemiş Hem\'den Yeni Kurslar

Her öğretim yılında ihtiyaca göre birbirinden değişik kursla veren Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi (HEM), yeni kurs çalışmalarına ve yeni kayıtlara devam ediyor.

19.09.2013 10:18

Her öğretim yılında ihtiyaca göre birbirinden değişik kursla veren Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi (HEM), yeni kurs çalışmalarına ve yeni kayıtlara devam ediyor.

Yeni dönemde açılacak kurslar hakkında bilgi veren Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin, okuma yazma, bilgisayar işletmenliği, kalorifer ateşçiliği, hasta ve yaşlı refakatçiliği, cenaze hizmetleri arıcılık eğitimi, dekoratif el sanatları, el ve makine sanatları, hızlı okuma teknikleri, diksiyon, işaret dili, fotoğrafçılık, dil kursları, ev yemekleri, fidan üretim, Osmanlıca metinler, rölyef, ağaç budama kurslarının yanı sıra ön lisans ve lisans eğitimlerini almış vatandaşlara yönelik KPSS kursu açmayı planladıklarını belirtti.

Ergin şunları söyledi: "Her eğitim dönemi olduğu gibi bu dönemde de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik yeni kurslar açmayı planlıyoruz. Özellikle KPSS kursumuzun lisans eğitimini tamamlamış bireylerimize çok faydalı olabileceğini düşünüyoruz. Bu alanlarda kursa katılarak eksik bilgilerini tamamlamak ve yeni bilgiler edinmek isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne başvurarak kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. 2013-2014 kurs kayıtlarımız yoğun şekilde devam etmektedir"

Ergin, yeterli talebin gerçekleşmesi durumunda çok daha çeşitli alanlarda kursların açılmasının planlandığını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Hem'den Yeni Kurslar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement