Öğretmen ve Öğrenciler Okulu Sergi Salonu Gibi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Öğretmen ve Öğrenciler Okulu Sergi Salonu Gibi Yaptı

Öğretmen ve Öğrenciler Okulu Sergi Salonu Gibi Yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğretmen ve öğrenci işbirliği ile pırıl pırıl olurken, okulun koridorları da asılan resimlerle sergi salonuna döndü.

05.03.2017 14:17

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğretmen ve öğrenci işbirliği ile pırıl pırıl olurken, okulun koridorları da asılan resimlerle sergi salonuna döndü. 357 öğrencinin eğitim gördüğü okulda, okul girişi ve sınıflar baştan başa yenilenirken, okulun yeni hali takdir topladı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde başlatılan iyileştirme çalışmaları tamamlanırken, okulun yeni hali de takdir topladı. Okulun girişi ile toplantı salonları ve sınıflar baştan aşağı yenilenirken, koridorlara resimler asıldı. Böylelikle koridorlar sergi salonuna döndü. Okulun yenilenmesinde tüm öğretmen ve öğrencilerin emekleri bulunduğunu anlatan Okul Müdürü Adnan Çakır, okulun çehresini değiştiren öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Okulu ziyaret eden Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin'de, okulu çok değişik bulduğunu söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmen ve Öğrenciler Okulu Sergi Salonu Gibi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement