Öğretmenler Günü Mesajları - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Günü Mesajları

Öğretmenler Günü Mesajları

Bazı siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

23.11.2011 17:41

Bazı siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, 21. yüzyıl dünyasında, ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi ve küresel rekabette başarıya ulaşabilmesinin, her şeyden önce eğitimli gençler sayesinde mümkün olduğunu belirtti.

Cumhuriyetin erdemini öğreten, milletçe çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için de kararlılıkla yürüyen öğretmenlerin yüce bir görev üstlendiklerini ifade eden Dengiz,

"Öğretmenleriniz, yetiştirdikleri öğrencilerini vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin ve insanlık meziyetinin kıymetli birer timsali olmalarını sağlamak için yüce bir görev yürütmektedirler" dedi.

MHP İl Başkanı Mete Eke, Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verilişinin 83. yıldönümünde Öğretmenler Gününün buruk bir şekilde kutlandığını ifade etti.

Öğretmenlerin yaptıkları hizmet ve verdikleri emeğin kutsallığına rağmen, hükümetin politikaları sonucu, haklarını alamadıklarını ileri süren Eke,

"Haklarını alamayan, almak istediklerinde horlanan, tekme, tokat yerlerde sürünen öğretmenlerimiz böyle bir hengamede öğretmenler gününü kutlar gibi gözükmenin dışına çıkamamaktadırlar" ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asaf Mehmetbeyoğlu, her insanın yaşamında silinmez izler bırakan öğretmenlerin, heyecan duyarak, inanarak, severek, fedakarlık göstererek sürdürdükleri bu değerli görevlerinin yeri ve öneminin çok büyük olduğunu kaydetti.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan da, Türk toplumunun şekillenmesinde, Cumhuriyetin güçlenmesinde, milli kültürümüzün geliştirilerek güçlenmesinde öğretmenlerin en fedakar ve saygıya değer unsurlar olduğunu dile getirdi.

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç'da yayımladığı mesajında öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekerek, "Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü Kızılaycılık sevgi ve hoşgörüsüyle kutluyorum" diye konuştu.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Günü Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement