Okul Öncesi Çocuklar İçin Çalıştılar - Son Dakika
Yerel

Okul Öncesi Çocuklar İçin Çalıştılar

Okul Öncesi Çocuklar İçin Çalıştılar

Muş Korkut Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin ders saatlerinde uygulamalı olarak yaptığı çalışmalar sergilendi.

15.06.2013 11:48

Muş Korkut Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin ders saatlerinde uygulamalı olarak yaptığı çalışmalar sergilendi.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından yapılan ve okul öncesi çocukların eğitiminde kullanılmak üzere hazırlanan çalışmalar sergilendi. Kız Teknik ve Meslek Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen sergiye İlçe Kaymakamı Adnan Daldal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Deniz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Alparslan Kenger ve okul müdürleri katıldı. Öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Kaymakam Daldal ve beraberindekiler, sergiden memnun kaldıklarını dile getirdiler. Kaymakam Daldal; "Öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar gerçekten görülmeğe değer çalışmalardır. Okul öncesi çocukların gelişimine katkıda bulunacak bu çalışmalar, özverili ve titizlikle yapıldığını görüyoruz. Her şey çocukların anlayacağı şekilde tasarlanmış ve bu çocuklar, bu çalışmalar neticesinde sosyal hayatı daha çabuk kavrayıp, daha hızlı bir şekilde eğitime alışacaklardır. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencileri kutluyorum" dedi.

"OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARIN EĞİTİM ALACAĞI OKULLARA GÖNDERİLECEK"

Çalışmaların özverili ve titiz bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Okul Müdürü Remzi Sayılgan, uygulamalı ders saatlerinde öğrencilerinin, okul öncesi çocukların gelişimi göz önünde bulundurularak yapıldığını söyledi. Sayılgan, "Öğrencilerimiz kendi meslek alanı olan Çocuk Gelişimi Bölümünde uygulamalı olarak yaptıkları çalışmaları bir araya toplayarak sergilerini açtılar. Sergimizi ziyaret eden değerli misafirlerimizde bu çalışmaları görmekten memnuniyetlerini dile getirdiler. Çalışmalar gerçektende çok güzel olmuş. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz de özverili bir şekilde bu çalışmalarını yaparak, Okul Öncesi Çocukların eğitim alacağı okullara bu çalışmaları göndererek, bu çocukların gelişimine, sosyal hayata alışmalarına ve eğitimlerine katkıda bulunacaklardır. Öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimi kutluyorum" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Öncesi Çocuklar İçin Çalıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement