"Okullar Hayat Olsun" Projesi - Son Dakika
Yerel

"Okullar Hayat Olsun" Projesi

"Okullar Hayat Olsun" Projesi

Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, Zonguldak Öğretmenevi'nde toplantı gerçekleştirildi.

25.10.2013 14:50

Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, Zonguldak Öğretmenevi'nde toplantı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, Zonguldak Milli Eğitim Şube Müdürü Zülfikar Uçar, Zonguldak Halk Eğitim Müdürü Veysel Küçükmustafa, Çaycuma Halk Eğitim Müdürü Necmi Güneş, BKM Müdürü Abdullah Bakır, Kilimli Halk Eğitim Müdürü Kenan Bayrak, Alaplı Halk Eğitim Müdürü Ahmet Uludağ, Gökçebey Halk Eğitim Müdürü Recep Topal, Kdz. Ereğli Halk Eğitim Müdürü İzzet Şahin, Devrek Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Bölge, Devrek Halk Eğitim Müdürü Mahmut Uzer katıldı.

Toplantı da açılış konuşmasını yapan Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, "Okullar Hayat Olsun" projesinin il yönetim kurulu nedeniyle burada toplanmış bulunuyoruz. Geçen iki yıllık çalışmalarımızı il düzeyinde, ilçeler düzeyinde yapılan faaliyetleri sizlere sunacağız. Daha sonra çevre belediyelerle yapılan işbirliği neticesinde durumu iyi olmayan çocuklarımıza sunulan sabah kahvaltısı ile ilgili bir sunumu yapılacak. Orman ve Bölge Müdürlüğü'nün okullarımızla, ilçelerimizde yaptığı işbirliği neticesinde yapmış olduğu faaliyetleri içeren sunumu izleyeceğiz. İl ve ilçelerimizde yapılan faaliyetlerimizi sizlere sunum halinde sunmak istiyoruz. 'Okullar Hayat Olsun' projesinde amaç ise, Bakanlığımızca okulların eğitim-öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında ve yaz aylarında derslikleri, kütüphaneleri, bilgi teknolojileri sınıfları, çok amaçlı salonları, konferans salonları, spor salonları ve okul bahçelerinin toplum hizmetine açılması öğrenciler ve yetişkinler için birer hayat boyu öğrenme merkezi ve eğlenme, dinlenme aktivitelerine imkan veren, yaşayan güvenli alanlar haline dönüştürülmesi amacıyla Zonguldak il genelinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri öncülüğünde 'Okullar Hayat Olsun' projesi uygulamaya konulmuştur" dedi.

Ayrıca toplantı da, "Okullar Hayat Olsun" projesinin amacını anlatan sunum gerçekleştirildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement