Önen, AGİT Toplantısı İçin Viyana'da - Son Dakika
Yerel

Önen, AGİT Toplantısı İçin Viyana'da

Önen, AGİT Toplantısı İçin Viyana\'da

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Emin Önen, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) toplantısına katılmak üzere Viyana'da.

17.02.2014 10:34

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu AGİT üyesi 54 ülkeden çok sayıda parlamenterin katıldığı AGİT-PA toplantısı sona erdi. Toplantıda insan hakları ve hukuki uygulamalar konuşuldu. Şanlıurfa Milletvekili Önen toplantıda "Seçilmiş temsilciler olarak biz üstümüze düşenleri yapar ve halklarımızı bilinçlendirirsek, uyumlu, barış içinde yaşayan toplumlar olma yolunda emin adımlarla ilerleyebiliriz" dedi.

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Parlamenterler Asamblesi (AGİT-PA) Kış Dönemi Toplantısı, teşkilatın Viyana'daki merkezinde başladı. Toplantıya aralarında Türkiye'nin de bulunduğu AGİT üyesi 54 ülkeden çok sayıda parlamenter katıldı.

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu AGİT üyesi 54 ülkeden çok sayıda parlamenterin katıldığı AGİT-PA toplantısı bir başka oturumlarında da, AGİT üyesi ülkelerde radikalizm, aşırılık ve yabancı düşmanlığı gibi konuları ele alındı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Önen, AGİT Toplantısı İçin Viyana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement