Optimum'da 'Yetenek Sergisi' - Son Dakika
Yerel

Optimum'da 'Yetenek Sergisi'

Optimum\'da \'Yetenek Sergisi\'

Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen resim ve fotoğraf kursuna katılan her yaştan amatör sanatçının eserleri, Optimum Alışveriş Merkezi'nin üç ayrı katında açılan sergilerle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

08.06.2012 17:53

Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen resim ve fotoğraf kursuna katılan her yaştan amatör sanatçının eserleri, Optimum Alışveriş Merkezi'nin üç ayrı katında açılan sergilerle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un yaptığı açılışta mutlulukları gözlerinden okunan kursiyerler, aylar süren çabalarının sonunda ürettikleri birbirinden güzel eserleri sergilemenin gururunu yaşadı.

Belediyenin her yaştan Gaziemirli için 59 farklı branşta kurs düzenlediğini söyleyen Başkan Şenol, "Özellikle el becerisi ve sanatsal kurslarımızda kursiyerlerimizin gizli yetenekleri ortaya çıkıyor. Burada o kadar güzel yapılmış tablolar ve fotoğraflar var ki, hepsi içinizdeki güzellikleri yansıtıyor" diye konuştu.

Kurs eğitmenlerine de çiçek sunarak teşekkür eden Şenol'un yaptığı açılışta, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Kerem Fahri Baykalmış ile Meclis Üyesi Yusuf Kenan Çakar da katıldı.

(AH

08.06.2012 17: 33: 21

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'da 'Yetenek Sergisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement