Orçun Oktay Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Orçun Oktay Aday Adaylığını Açıkladı

Orçun Oktay Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti’de 7 yıldır Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Orçun Oktay, başvuru dosyasını İl Başkanı Erdener Can’a teslim ederek Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

19.02.2015 14:56

Ak Parti'de 7 yıldır Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Orçun Oktay, başvuru dosyasını İl Başkanı Erdener Can'a teslim ederek Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Çanakkale'nin en genç Milletvekili Aday Adayı olan 27 yaşındaki Orçun Oktay'ı adaylık başvurusunda Gençlik Kolları üyesi partililerin yanı sıra eski İl Başkanı Muzaffer Kutlu, eski Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü'de yalnız bırakmadı. Dosya tesliminin ardından bir açıklama yapan Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Kurucu Başkan'ımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlere siyasette yer vermek ustalığın şanındandır' derdi. 7 yıldır bu görevdeyim. Çanakkale'nin geleceği ve gençliği için aday adayıyım. Siyaset uzun bir maraton, geçmiş süreçte üzerimde de emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Özellikle sayın Milletvekilimiz Mehmet Daniş'e çok teşekkür ederim. O benim ustam, biz onun çırağıyız. Siyasete bizleri o öğretti" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Erdener Can, Orçun Oktay'a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, eski Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu'da Oktay'a çiçek takdim ederek, başarılarının devamını diledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orçun Oktay Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement