Övünç Demir, Torbalı CHP'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Övünç Demir, Torbalı CHP'den Aday Adayı Oldu

Övünç Demir, Torbalı CHP\'den Aday Adayı Oldu

Torbalı'nın tanınmış ailelerinden olan Demir ailesinin fertlerinden olan Övünç Demir, CHP Belediye Başkan aday adayı oldu.

21.11.2013 15:20  Güncelleme: 15:28

Torbalı'da yerel seçim sürecine kısa bir süre kala yeni aday adayları da çıkmaya devam ediyor. Torbalı'nın tanınmış ailelerinden olan Demir ailesinin genç ve başarılı fertlerinden olan Övünç Demir önceki gün CHP Belediye Başkan Aday Adaylığını düzenlediği bir toplantı ile açıkladı. CHP Torbalı İlçe Teşkilatında düzenlenen bir toplantı ile Belediye Başkan aday Adaylığını açıklayan Övünç Demir'i ailesi ve arkadaşları da yalnız bırakmadılar. CHP'nin köklü üyelerinden olan Avukat Yaşar Demir'in oğlu Övünç Demir, henüz 29 yaşında en genç Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

'İLÇEYİ GENÇ ZİHNİYET YÖNETMELİ'

Henüz 29 Yaşında olmasına rağmen aday olmasının en önemli sebebinin gezi parkı direnişlerinde Türk Gençliğinin bir ülkenin nasıl yönetilebileceğini göstermesi olduğunu belirten Demir, "Ben Torbalı'nın çocuğu olarak Belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Torbalı'daki hedefim ilçedeki çalışma gücünün, beyin gücünün ilçede kalmasını sağlamak. Bu konuda projelerim ile elimden geleni yapacağım. Torbalı'ya genç ve dinamik bir yönetim oluşturacağız. Ayrıca bizim yönetimimizde ayrım olmayacak. Torbalı'nın en zengini işini 2 dakikada görebiliyorsa en fakir adam da bunu yapabilecek. Bizde ne dil ne din ne de ırk ayrımı olan bir yönetim şekli olmayacak" dedi.

'BU CEZA AK PARTİNİN KİRLİ OYUNU'

Ayrıca mevcut Belediye Başkanı İsmail Uygur'un aldığı ceza ile ilgili olarak da konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Övünç Demir, "Sevgili Belediye Başkanımız İsmail Uygur'a verilen bu ceza tamamen AK Parti'nin kirli siyasetinin aldığı bir karardır. Ben Belediye Başkanı olduğum takdirde bu cezanın hesabını herkesten soracağım. Böyle kirli siyaset oyunları ile bizi CHP'yi yıldıramayacaklar. Ben diğer aday adaylarına da sesleniyorum bu olayın hangimiz olursak olalım sonuna kadar iç yüzünü ortaya çıkaralım. Ayrıca diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Övünç Demir, Torbalı CHP'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement