Özata, Perşembe Pazarı Esnafını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Özata, Perşembe Pazarı Esnafını Gezdi

Özata, Perşembe Pazarı Esnafını Gezdi

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu Perşembe pazarında pazarcı esnaflarını gezdi.

30.01.2014 17:50

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu Perşembe pazarında pazarcı esnaflarını gezdi.

MHP Safranbolu ilçe Başkanı Ahmet Savaş ve partililerle birlikte pazarcı esnafıyla bir araya gelen MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı işadamı Mustafa Özata, sorunları ve önerileri dinledi. Pazarcı esnaflarının sorunlarını dinleyen Özata, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların da önerilerini dinleyerek tek tek not aldı.

Pazarcı esnafı ve halkın yakın ilgisi ile karşılaşan Özata'ya pazarcı esnafı, 30 yıldır pazaryeri'nin çatısının kapatılmadığı ve bu yönde mağdur edildiklerini söyleyerek, bu sorunlarına çare bulmalarını istedi. Başkan Adayı Mustafa Özata ise, Safranbolu için hazırladıkları ve 4 Şubat Salı akşamı tanıtımını yapacakları projeler başında Perşembe pazarının yer aldığını söyledi. Özata, yapacakları projede Perşembe pazarının üzerinin kapatılarak sıcak ve soğuk ısıtma sistemlerinin yer alacağını ve bu sistemin güneş enerjisi ile çalışacağını belirterek, seçimlerde kendilerine destek vermelerini istedi.

MHP'li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin 5 yılda Karabük'ün çehresini nasıl değiştirdiğini tüm bölgenin gördüğünü kendilerinin de aynı vizyonla yola çıktıklarını ve gerçekçi projelerle geldiklerini ifade etti.

Pazar gezisinde vatandaşların yüksek su fiyatı şikayeti ile de karşılaşan Özata, su fiyatlarının Karabük'teki fiyatlarla aynı orana geleceğini ve bu noktada Karabük Belediyesi ile müşterek çalıştıklarını da söyledi.

'GERÇEKÇİ PROJELERLE GELİYORUZ'

Seçim gezisi sonrası açıklamalarda bulunan MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, adaylık süresi boyunca Safranbolu'da yaptıkları çalışmalarda halkın kendilerine yakın ilgisinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.

Özata, " Seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımız ve esnaflarımız Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili'nin yaptığı çalışmaları gördüklerini ve aynı çalışmaların Safranbolu'da da olması için adeta bizlere baskıcı oluyorlar. Amacımızın kente hizmet olduğunu ve Karabük'te 5 yılda yakalanan başarının aynısını burada yakalacağımızı anlatıyoruz. Safranbolu halkı bugüne kadar diğer partileri denemiş. Şimdi sıra bizde. Bunu seçim gezilerinde esnafımız ve vatandaşımız söylüyor. Dünya Miras Kenti olan Safranbolu'muzu gerçekçi şekilde dünya liginde tutmak için projelerimizi hazırladık. 4 Şubat akşamı Safranbolu için hazırladığımız projeleri kamuoyuna tanıtacağız. İnşallah 30 Mart'ta sandıktan galip taraf olarak çıkarak, Safranbolu'ya hizmet etme şansını yakalarız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özata, Perşembe Pazarı Esnafını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement