Özçelik: "Sonuca Gitmekte Sıkıntı Yaşıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Özçelik: "Sonuca Gitmekte Sıkıntı Yaşıyoruz"

Özçelik: "Sonuca Gitmekte Sıkıntı Yaşıyoruz"

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından İncirliova Belediyespor’un antrenörü Recep Özçelik, Yeni Bornovaspor ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

23.12.2013 16:53

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, Yeni Bornovaspor ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

Karşılaşma öncesinde rakiplerinin eksik ve güçlü yönlerini bildiklerini ve o eksik yönlere göre hazırlanarak sahaya çıktıklarını anlatan Özçelik, "İlk yarıda pozisyon hatasından rakibimize bir-iki pozisyon verdik. Bizim de kaçırdığımız pozisyonlar ve direkten dönen bir topumuz oldu. Maçın ikinci yarıda ise seyri değişti. Tek kale oynadık. Rakibimize kontratak şansı bile vermedik. Ancak, kaleci Ayhan'ı geçemeyince 1 puana razı olduk" dedi.

Bu sezon ilk kez gol yemeden bir müsabakayı tamamladıklarını anlatan Özçelik şunları kaydetti: "Son 4 maçtır yenilmiyoruz. Ama,bizim kaybetmememiz veya kazanmamamız yetmiyor. Çine Madranspor ile Didim Belediyespor'da iyi gidiyor. Didim Belediyespor son 7 maçta, 5 galibiyet-2 beraberlik aldı. Beraberliklerden birini bizden aldılar. Oyuncularım kazanmak için gerçekten çok özverili istekli oynuyorlar ama sonuca gitmekte bazen sıkıntı yaşıyoruz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özçelik: 'Sonuca Gitmekte Sıkıntı Yaşıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement