Özdemir'den 'Genel Kurul Yapılsın' Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Özdemir'den 'Genel Kurul Yapılsın' Çağrısı

Özdemir\'den \'Genel Kurul Yapılsın\' Çağrısı

Zonguldak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Eski Başkanı Hüseyin Özdemir, iki kez ertelenen olağan genel kurulun yapılması için çağrıda bulundu.

27.09.2012 13:34

Zonguldak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Eski Başkanı Hüseyin Özdemir, iki kez ertelenen olağan genel kurulun yapılması için çağrıda bulundu.

İki kez tartışmalar nedeniyle ertelenen genel kurulun yapılmaması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Özdemir, şöyle dedi:

"Zonguldak Esnaf Kefalet Kooperatifinin 2012 yılı içerisinde yapması gereken olağan genel kurulu, esnaflarımızın da bildiği üzere bu güne kadar yapılamamıştır. Bu konu hakkında Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Suç duyurusunda bulunurken öğrendim ki bakanlık ve Zonguldak Valiliği de bu kongrenin yapılmaması nedeniyle yönetim kurulu ve denetim kurulu hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Bunun sonucunda mutlaka bu yıl içerisinde kısa sürede genel kurulun yapılması gerekmektedir. Şu anda mevcut yönetim kurulu bu işlemi yapmamakla esnafın önünü tıkamaktadır. Esnaf zaten zor günler geçiriyor. Finansman ihtiyacı gün geçtikçe artıyor. Bir an önce olağan genel kurul yapılarak seçim yapılmalıdır." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir'den 'Genel Kurul Yapılsın' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement