"Paranın Patronları" Denizli'de - Son Dakika
Yerel

"Paranın Patronları" Denizli'de

"Paranın Patronları" Denizli\'de

Merkez Bankası Başkanı Başçı, Denizli'de "Para Politikaları" konulu konferans verecek

23.09.2013 16:33

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı, yarın Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda "Para Politikaları" konulu konferans verecek.

Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası koordinatörlüğünde, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliği ve Dünya Gazetesi işbirliğiyle "Para Politikaları" konulu konferans düzenlenecek.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ve Para Piyasası Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek toplantı, Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, yaptığı açıklamada, moderatörlüğünü Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Arolat'ın yapacağı konferansın ilk bölümünde Erdem Başçı tarafından gerçekleştirilecek sunumun ardından, Erdem Başçı ve Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ile birlikte katılımcıların sorularını yanıtlayacaklarını kaydetti.

Denizlili sanayici ve iş adamları ile Pamukkale Üniversitesi'nden akademisyenlerin katılacağı konferans için çevre iller başta olmak üzere şehir dışından da yoğun ilgi olacağı tahmin ediliyor. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Paranın Patronları' Denizli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement