Pazaryeri'nde Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri'nde Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri

Pazaryeri\'nde Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 'Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri' kapsamında anaokulu öğrencileri tarafından kortej yürüyüşü düzenlendi.

25.05.2012 15:30

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 'Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri' kapsamında anaokulu öğrencileri tarafından kortej yürüyüşü düzenlendi.

Çarşı Meydanı'nda yapılan yürüyüşe ellerinde pankartlarla katılan anasınıfı öğrencilerine vatandaşların ilgisi büyük oldu. Yürüyüşün ardından okul bahçesinde ayrı bir program tertiplendi. Programa Kaymakam Oğuz Alp Çağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Kaya, Pazaryeri Anaokulu Müdürü Fevziye Kayıhan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Miniklerin sahnelediği çeşitli gösterilerin ardından Kaymakam Oğuz Alp Çağlar ve beraberindekiler anaokulu faaliyetlerinin sergilendiği serginin açılış kurdelesini kesti. Anaokulu öğrencilerinin el emeği ve göz nuruyla hazırladıkları serginin hayırlı olmasını temenni ederek açılış kurdelesini kesen Kaymakam Çağlar, "Çocuklarımıza okul öncesi verilen eğitimin önemi çok büyük. Yetişkin bir insanda gözlemlenen kişilik özelliklerinin temeli 0-6 yaş döneminde atılmakta. Zihin gelişiminin önemli bir bölümü de bu yaşlarda tamamlanmaktadır. Bu dönemde alınan eğitim ve geçirilen tecrübelerin daha sonraki yaşlarda öğrenme yeteneği, akademik başarı ve becerilerin gelişmesinde önemli etkisi vardır. Böylesine güzel bir serginin hazırlanmasında emekleri bulunan Anaokulu Müdürü Fevziye Kayıhan'ın nezdinde öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Minik öğrencilerce hazırlanan sergide resim ve el işleri görücüye çıkarken, Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri çerçevesinde öğrenciler arasında ilerleyen günlerde çeşitli yarışmaların düzenleneceği bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryeri'nde Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement