Piazza Avm'dan "Alan Kazanıyor, Kazanan Alıyor!" - Son Dakika
Yerel

Piazza Avm'dan "Alan Kazanıyor, Kazanan Alıyor!"

Piazza Avm\'dan "Alan Kazanıyor, Kazanan Alıyor!"

Hesaplı ve kaliteli alışverişin Şanlıurfa’daki adresi Piazza AVM, "Aldıkça Kazanın, Kazandıkça Alın" kampanyası ile ziyaretçilerine benzersiz fırsatlar sunuyor.

14.08.2015 10:29

Hesaplı ve kaliteli alışverişin Şanlıurfa'daki adresi Piazza AVM, "Aldıkça Kazanın, Kazandıkça Alın" kampanyası ile ziyaretçilerine benzersiz fırsatlar sunuyor.

Şanlıurfa'nın en cazibeli alışveriş merkezi Piazza, 10 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında Piazza AVM'deki mağazalardan toplam 75 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyesi ziyaretçilerine hediye çeki kazandırıyor. Giyimden kozmetiğe, gıdadan ayakkabıya pek çok mağazada kullanılabilen hediye çekleriyle alışveriş keyfi ikiye katlanıyor. 6 Eylül'e kadar devam edecek olan kampanya süresince kazanılan hediye çekleri "Accord, adL, Armine, Ayakkabı Merkezi, B&G Store, Bambi, Batik, Coffemania, Ekol, Flormar, Jeanslab, Matmazel, Fabrika-Network, Panço, Pufidik, Sacha, Sarar, Süvari, Zühre" mağazalarında kullanılabilecek. Kampanyaya katılmak isteyen Piazza Club üyesi ziyaretçiler belirtilen tarihlerde aynı gün içinde yapacakları 75 TL ve üzeri alışverişlerinin faturalarını AVM danışma birimine ibraz etmesi yeterli olacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza Avm'dan 'Alan Kazanıyor, Kazanan Alıyor!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement