Polisle Sokak Müzisyeni Gençlerin Kovalamacası Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Polisle Sokak Müzisyeni Gençlerin Kovalamacası Sürüyor

Polisle Sokak Müzisyeni Gençlerin Kovalamacası Sürüyor

Bilecik’te günlük harçlıklarını çıkartmak ve müzik yapmak için sokakta şarkılar söyleyen öğrencilerin polisle kovalamacası sürüyor.

07.08.2015 12:42

Bilecik'te günlük harçlıklarını çıkartmak ve müzik yapmak için sokakta şarkılar söyleyen öğrencilerin polisle kovalamacası sürüyor.

Bilecik Ticaret Meslek Lisesinde okuyan bir grup öğrencinin oluşturduğu grup, sokakta vatandaşlara hem sanatlarını icra ediyorlar, hem de günlük harçlıklarını çıkarıyorlar. Merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde bir apartmanın önünde sanatları icra eden öğrenciler yine polis ekipleri tarafından kaldırıldı. Önceki gün olduğu gibi bugün de aynı yerde toplanan gençlere polis müdahale etti. Polis ekipleri cadde üzerinde vatandaşlara konser veren gençleri yakalayarak müziği kesmelerini istediler. Kimliklerini alıp güvenlik sorgulaması yapılan çocuklar bölgeden uzaklaştılar.

Grup üyesi Barış Kara, Bilecik'te polisler ile sıkıntıların devamlı devam ettiğini belirterek, "Müzik çalarken polisler yanımıza geldiler. Bize, 'Burası köy, burada tutmaz bu iş, siz gidin Eskişehir'de çalın' diyerek olay yerinden uzaklaştırıldılar. Bize dilenci muamelesi yapıyorlar. Biz bunları hak etmiyoruz" dedi.

Çevredeki vatandaşlar ise sokak çalgıcısı çocuklara izin verilmemesini eleştirdiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisle Sokak Müzisyeni Gençlerin Kovalamacası Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement