Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Samsun'un Kavak ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

28.07.2014 11:37

Samsun'un Kavak ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

Atatürk Parkı'nda gerçekleşen bayramlaşma programına, Kaymakam Mevlüt Şekerci, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ekrem Büyüktekin, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Emniyet Müdürü Vekili Ömer Küllaç, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Abdullah Karaca'nın yaptırdığı duanın ardından konuşan Kaymakam Mevlüt Şekerci, milli ve manevi duygularla birlikte sosyal sorumluluk anlayışının zirvede olduğu bayramlardan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayramların, komşu, akraba ve hastaların ziyaret edildiği, dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesi için adım atıldığı, muhtaç durumda olanlara yardım elinin uzatılarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin bir kez daha anımsatıldığı müstesna günler olduğunu vurgulayan Şekerci, "Birlik ve beraberliğin doyasıya yaşandığı bayramlarımız, aynı zamanda gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olmaktadır. Bu duygularla başta Kavak halkının, çalışma arkadaşlarımın, şehit aileleri ve gazilerimizin bayramını tebrik ediyorum" dedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement