Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, birbirinden farklı programlarla aralıksız devam ediyor.

09.08.2012 18:38

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, birbirinden farklı programlarla aralıksız devam ediyor.

Demokrasi Parkı'nda bir yandan resim sergisi açılırken, diğer yandan Reha Yeprem tarafından şiir ve söyleşi dinletisi sunuldu. Etkinlik platformunda şövalelere dizilen birbirinden farklı resimler katılımcıların ilgisini çekti. Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Resim bölümü öğrencileri tarafından çizilen kara kalem ve yağlı boya resimleri, sahneye farklı bir hava kattı.

Resimlerin çizimiyle ilgili konservatuar yetkilileri tarafından kısa bir bilgi verildikten sonra sahne alan Reha Yeprem, anlattığı hikayeleri ve sıcak sohbetiyle ilgiyle izlendi. Yaklaşık bir buçuk saat süren programda Hz. Peygamber'in (sav) hayatını konu alan şiirler okuyan Yeprem, Arif Nihat Asya ve Taha'ya ait şiirleri fon müziği eşliğinde seslendirdi. Performansından dolayı büyük beğeni kazanan Reha Yeprem, Adıyaman'ı çok sevdiğini ifade etti. 11 ayın sultanı olarak bilinen mübarek Ramazan'da Adıyaman'da bulunmaktan dolayı Mevla'ya şükrettiğini belirten Yeprem, şunları söyledi:

"Şiir dinletimize gösterilen bu ilgi karşısında gerçekten bahtiyar oldum. Tabi bizler güzeller güzeli Muhammed Mustafa için şiirler okuyor, özlem gideriyoruz. Efendimizi anmak ve anlamaktan daha güzel bir şey olamaz. Bizlere bu imkanı sağlayan Sayın Belediye Başkanına teşekkür ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum."

Programın sona ermesiyle birlikte sahneye davet edilen Adıyaman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Bağcı, Yeprem'e gecenin anısına çiçek ve plaket takdim etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement