Rektör Coşkun'dan Öğrencilere Anlamlı Tavsiye Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Rektör Coşkun'dan Öğrencilere Anlamlı Tavsiye Açıklaması

Rektör Coşkun\'dan Öğrencilere Anlamlı Tavsiye Açıklaması

Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) eğitim öğretim yapılan 9 meslek yüksekokulundan mezun olan 2 bin 400 öğrenci törenle diplomalarını aldı.

29.06.2013 14:27

Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) eğitim öğretim yapılan 9 meslek yüksekokulundan mezun olan 2 bin 400 öğrenci törenle diplomalarını aldı.

Diploma töreninde örencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, "Artık her biriniz parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesi'nin birer parıltısısınız. Bundan sonraki yaşamınızda yüreğinizden insanlık sevgisini eksik etmeyin" dedi.

Amfi Tiyatro'da düzenlenen mezuniyet törenine, Gaziantep Meslek Yüksek Okulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu, İslahiye Meslek Yüksekokulu, Nurdağı Meslek Yüksekokulu ile Araban Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 2 bin 400 öğrenci, öğrencilerin aileleri, öğretim üyeleri katıldı.

Amfi tiyatroyu dolduran öğrenci ve yakınlarının büyük bir heyecan yaşadıkları mezuniyet töreninde öğrenciler toplu olarak Gaziantep Üniversitesi Marşı'nı okuyup, kep fırlattı.

Törende konuşan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, ailelere çocuklarının eğitimleri konusundaki ilgilerinden dolayı teşekkür ederken, "Biz, bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı, gelip sınıflarda oturup evlerine giden değil, birer meslek erbabı olarak yetiştirmenin gayretini gösterdik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Coşkun, parlayan yıldız Gaziantep Üniversiteli olmanın bir onur olduğunu belirttiği konuşmasının devamında ise öğrencilere "Sizlerin bu onuru, bu şerefi yaşamınız boyunca sağlıklı bir şekilde taşımanızı yüce rabbimden diliyorum" dileğinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun ayrıca öğrencilere de şu tavsiyelerde bulundu:

"Artık her biriniz parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesi'nin birer parıltısısınız. Sizlerden ricam çok çalışmanız. Çok çalışın, ne olursa olsun dürüst olun. Olduğunuz gibi görünün, göründüğünüz gibi olun. Yüreğinizden insanlık sevgisini eksik etmeyin. Bunu yaptığınızda kazanan hep siz olacaksınız."

Rektör Prof. Dr. Coşkun'un konuşmalarının ardından okullarında ilk üç dereceyi alan öğrencilere ödül ve diplomaları, mezun olanlara ise diplomaları dağıtıldı.

Meslek Yüksek Okulları'nın mezuniyet törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Türkay Dereli, Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yaşar Gündoğdu, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, çok sayıda öğretim elamanı, öğrenci ve öğrenci yakınları katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Coşkun'dan Öğrencilere Anlamlı Tavsiye Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement