Şahinbeyde Ramazan Etkinlikleri Büyüleyecek - Son Dakika
Yerel

Şahinbeyde Ramazan Etkinlikleri Büyüleyecek

Şahinbeyde Ramazan Etkinlikleri Büyüleyecek

Şahinbey Belediyesi 01 - 05 Ağustos 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte birbirinden tanınmış tasavvuf müziği sanatçıları sahne alacak.

31.07.2012 16:38  Güncelleme: 16:59

Şahinbey Belediyesince ramazan etkinlikleri kapsamında 01-05 Ağustos 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte birbirinden tanınmış tasavvuf müziği sanatçıları sahne alacak. Konser öncesinde hafızlar tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti sunulacak.

01- 05 Ağustos 2012 tarihleri arasında Şahinbey Parkında gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinlikleri hakkında yapılan açıklamada; beş gün sürecek olan etkinliklerin ücretsiz olduğunu ve Gaziantep halkının davetli olduğu belirtildi. Her akşam birbirinden güzel tasavvuf müziği sanatçılarının sahne alacağı etkinlikte, Kuran-ı Kerim tilaveti sunulacak. Reha Yeprem'in sunuculuğunu yapacağı Ramazan etkinliğinde 01 Ağustos Çarşamba günü Mustafa Demirci ve Hafız Mehmet Bilir, 02 Ağustos Perşembe sanatçı Eşref Ziya Terzi ve Hafız Nebi Yaşar, 03 Ağustos Cuma Grup Debu ve Hafız Abdurrahman Bozan, 04 Ağustos Cumartesi Taha ve Reha Yeprem, 05 Ağustos Pazar akşamı ise, Bosna Fatih Sultan Mehmet Korosu sahne alacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbeyde Ramazan Etkinlikleri Büyüleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement