Şairlerden Başkan Ataç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şairlerden Başkan Ataç'a Ziyaret

Şairlerden Başkan Ataç\'a Ziyaret

Tepebaşı Belediyesi’nin bu yıl 4.’sünü düzenlediği Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması’na katılan şairler, Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

11.10.2014 13:33

Tepebaşı Belediyesi'nin bu yıl 4.'sünü düzenlediği Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması'na katılan şairler, Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.

Sanat adına önemli etkinlikler düzenleyen Tepebaşı Belediyesi, Uluslararası Şiir Buluşması'nı gerçekleştiriyor. Türkiye'den ve yurtdışından şairlerin katıldığı Şiir Buluşması tüm hızıyla devam ediyor. Ataol Behramoğlu'nun onur konuğu olduğu Şiir Buluşması'na katılan tüm şairler ve sanatseverler, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı ziyaret etti. Başkan Ataç konuklarına, Tepebaşı Belediyesi'nin sanat etkinliklerinde başı çeken, Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu, Ulusal Sanat Çalıştayı ve bu yıl 4.'sü düzenlenen Uluslararası Şiir Festivali hakkında bilgiler verdi. Türkiye Yazarlar Sendikası Genel Mustafa Köz, Başkan Ataç'a çiçek takdim etti.

Ziyaretin ardından Başkan Ataç, kendisini ziyaret eden konuklarına, belediye hizmet binasında bulunan, Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Ulusal Sanat Çalıştayı eserlerini göstererek bilgiler verdi. Konuklar, adeta bir sanat galerisi olan Tepebaşı Belediyesi hizmet binasını hayranlıkla gezdiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şairlerden Başkan Ataç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement