Salihli'nin Sultanlarına Odun Köfte Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Salihli'nin Sultanlarına Odun Köfte Ziyafeti

Salihli\'nin Sultanlarına Odun Köfte Ziyafeti

Kocaeli'deki müsabakalara katılmaya hak kazanan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'na, Ege Odun Köfte'de yemek ziyafeti çekildi.

03.04.2013 14:59  Güncelleme: 15:01

Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde grubunu lider tamamlayan ve Kocaeli'de oynanacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'na, Ege Odun Köfte'de yemek ziyafeti çekildi.

Takımın şampiyonluğunu kutlayan Ege Odun Köfte sahibi İskender Artemel, Salihli Belediyespor'a birinci lig maçlarında başarılar diledi. Salihli'nin tanıtımını ön plana çıkaran kızları tebrik eden Artemel, "Sizlerin sayesinde ilçemizin tanıtımı yapılıyor. İnşallah birinci lige çıkarak bu tanıtım daha

da artar. Sizleri kutluyorum" dedi.

Böyle bir organizasyondan dolayı Ege Odun Köfte sahibi Artemel'e teşekkür eden Salihli Belediyespor antrenörü Gül İlter, "Salihli'de çalışmalarımızı tamamladık. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Kocaeli'ne tam kadro gidiyoruz. İlk hedefimiz yarı final grubunu lider tamamlayarak final grubuna kalmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Salihli'ye birinci ligi getirmek istiyoruz" dedi.

Takım Kaptanı Ayşe Dil, "Bizim için ilk hedef ligi şampiyon olarak tamamlamaktı. Bunu başardık. Şimdi ki hedefimiz yarı finalleri geçerek finale kalmak. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Birinci lig mutluluğunu Salihli halkına yaşatmak istiyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Salihli Belediyespor Yönetim Kurulu'na, bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'nin Sultanlarına Odun Köfte Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement