Samsun Kırsalında Yaşanan Elektrik Kesintisi Sorunlarına Çözüm Yolları - Son Dakika
Yerel

Samsun Kırsalında Yaşanan Elektrik Kesintisi Sorunlarına Çözüm Yolları

Samsun Kırsalında Yaşanan Elektrik Kesintisi Sorunlarına Çözüm Yolları

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, kentin kırsal bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi sorunlarının çözümü noktasında Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ile bir araya geldi.

15.06.2014 17:49

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, kentin kırsal bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi sorunlarının çözümü noktasında Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ile bir araya geldi.

YEDAŞ Samsun Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bakır, köy gezilerinde özellikle muhtarların elektrik enerjisi konusunda sorun yaşadıklarını belirtmesi üzerine böyle bir toplantı yapma ihtiyacı duyduklarını söyledi.

Bu toplantı ile kırsaldaki elektrik sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşturacaklarına inandıklarını belirten Bakır, "2014 yılı sonuna kadar YEDAŞ tarafından çok önemli bir yol kat edilerek devam eden çalışmalarla birlikte elektrik konusunda karşılaşılan sorunların çözüme kavuşacağına inanıyorum. Kırsal alanda yaşanan sorunların çözümü amacıyla YEDAŞ olarak tüm gayretleri göstereceklerdir" dedi.

Bakır, YEDAŞ yetkililerinin sorunun çözümü noktasındaki gayretlerinden dolayı teşekkür etti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun Kırsalında Yaşanan Elektrik Kesintisi Sorunlarına Çözüm Yolları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement