Şanlıurfa'da 9 Kategoride 10 Kişiye Ödül Verilecek. - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da 9 Kategoride 10 Kişiye Ödül Verilecek.

Şanlıurfa\'da 9 Kategoride 10 Kişiye Ödül Verilecek.

Bu yıl Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında düzenlenecek "İyilik Ödülleri" töreninde 9 kategoride 10 kişiye ödül verilecek.

03.10.2013 11:38

Buluşmaların özünü yansıtmak; ulusal ve uluslararası iyilik hareketlerinin devam etmesini teşvik etmek amacıyla her yıl verilen iyilik ödülleri sivil toplum kuruluşlarını ve başarılı olmuş yardım projelerini kapsayacak. İyilik Ödülleri ödül töreninde proje ödüllerinin yanı sıra sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında yaptığı faaliyetlerle örnek olmuş kişilere "İyilik Ödülü" verilecektir. Günlük yaşamında ve iş hayatındaki başarılarıyla, kabul görmüş ve herkes tarafından takdir edilen kişilerin, yardım ve dayanışma adına yaptığı çalışmalar toplum üzerinde olumlu etki bırakmakta ve içimizde bulunan dezavantajlı gruplara karşı duyarlılığı artırmaktadır.

Bu yıl 9 kategoride 10 kişiye verilecek olan iyilik ödüllerine; Yılın Derneği - Beşir Derneği, Yılın Vakfı - Merhamet Yardım Kuruluşu (Bosna Hersek), Yılın Kamu Kurumu Sosyal Sorumluk İyilik Ödülü - İyilik Olimpiyatları (Tuzla Belediyesi) ve Türkiye Diyanet Vakfı; Yılın Hayırsever İş Adamı İyilik Ödülü - Mehmet Kambur; Ulusal Hayırsever İyilik Ödülü - Yusuf Demirkol; Uluslararası Hayırsever İyilik Ödülü - Dino Merlin; Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi İyilik Ödülü - Acıbadem Hastanesi Tüp Bebek Projesi; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Proje İyilik Ödülü - Bağcılar kaymakamlığı sydv-VEFA-YET Koruyucu Yetim Destek Projesi; Yılın Jüri Özel Ödülü ise Suriye İnsanı Yardım Platformu layık görüldü.

Şanlıurfa Valiliği'nin ev sahipliği ve koordinesinde düzenlenen VII. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık TİKA, Şanlıurfa Belediyesi, GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa İl Özel İdaresi, ŞURKAV, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Namet, Tasca ile Ayışığım Derneğinin katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da 9 Kategoride 10 Kişiye Ödül Verilecek. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement