Şarköy Belediyesi Kurbanı Ücretsiz Kesiyor - Son Dakika
Yerel

Şarköy Belediyesi Kurbanı Ücretsiz Kesiyor

Şarköy Belediyesi Kurbanı Ücretsiz Kesiyor

Trakya bölgesindeki aşırı yağış kurban satıcılarını da vurdu.

24.10.2012 22:33

Trakya bölgesindeki aşırı yağış kurban satıcılarını da vurdu. Şarköy ilçesinde, çevre köylerden pazara kurban getiren besiciler, yazlıkçıların gelmemesi nedeniyle kurban satışlarında beklediklerini bulamadılar.

Kurban pazarına, büyükbaş hayvanlarını getiren besici Gürsel Büyük "Tam bayram öncesi başlayan şiddetli yağmurlar ve havanın soğuması, her bayram tatilini Şarköy'de geçiren İstanbullu yazlıkçının gelmesini engelledi. Yazlıkçılar kurbanını buradan alır, keserlerdi, ne yazık ki kurbanlarımız elimizde kaldı. Yağmur kurbanlık Pazar yerini su altında bıraktı, belediye müdahale ederek suların boşalmasını sağlasa da, bizler umduğumuzu bulamadık" dedi.

Şarköy Kurban pazarına getirilen keçi, burma ve koçların çokluğu dikkat çekti. Belediye Başkan Vekili Efrayim Galip kurban pazarını gezerek bilgi aldı. Galip "Pazarda kurbanlık hayvan bakan çok gibi görünüyor, satıcılar bakan var ama alan yok diye serzenişte bulunuyor. Yağmur nedeniyle biriken suyu tahliye ettik. Mezbahamıza 35 büyükbaş hayvan kesimi için randevu alınmış. Mezbahamızda büyükbaş ve küçük baş hayvan kesimi için randevu sistemi getirdik. Vatandaşlarımızın kurbanlarını ücretsiz kesiyoruz." Dedi.

24.10.2012 22: 07: 38

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarköy Belediyesi Kurbanı Ücretsiz Kesiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement