Sason'da İkametgah Değişikliği Talebi Araştırılıyor - Son Dakika
Yerel

Sason'da İkametgah Değişikliği Talebi Araştırılıyor

Sason\'da İkametgah Değişikliği Talebi Araştırılıyor

Sason Kaymakamı Arık: "İlçemizde son 10 gün içerisinde İstanbul, Batman ve çeşitli illerden bin 385 kişi ikametini ilçe merkezine aldırmak için başvurdu, konuyu araştırıyoruz.

24.01.2014 09:45

Sason Kaymakamı Cihat Arık, ilçede son 10 gün içerisinde İstanbul, Batman ve çeşitli illerden bin 385 kişinin ikametini ilçe merkezine aldırmak için başvurduğunu, bu nedenle bu konuyu detaylı bir şekilde araştırma ihtiyacı duyduklarını söyledi.

Kaymakam Arık, yaptığı açıklamada, ilçede yerel basında da yer alan konuyla ilgili olarak araştırma başlattıklarını belirterek, "İlçemizde son 10 gün içerisinde İstanbul, Batman ve çeşitli illerden bin 385 kişi ikametini ilçe merkezine aldırmak için başvurdu, konuyu araştırıyoruz" dedi.

İkametgah değişikliği talebinde bulunan vatandaşların gerçekten ilçede ikamet edip etmediklerini tespit edecekleri kaydeden Arık, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinin bu konuda yoğun bir şekilde çalıştığını, en yakın zamanda konuyu netleştirip kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sason'da İkametgah Değişikliği Talebi Araştırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement