Serik'te 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Serik'te 19 Mayıs Kutlamaları

Serik\'te 19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü Antalya’nın Serik ilçesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19.05.2016 14:32

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yıl dönümü Antalya'nın Serik ilçesi'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Serik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ve beraberindekiler çelenk sundu. Daha sonra Gedik Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyüş düzenlendi. Törenine Kaymakam Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Okunan şiirlerin ardından Serik Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibi gösteri sundu. Serik Belediyespor Kulübü Kick Boks ile Mai Tai sporcuları ve pehlivanların taptığı gösteri büyük beğeni topladı. Program sonunda ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla liseler arası resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serik'te 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement