Sevgi Sofrası Hürriyet Mahallesi'nde Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Sevgi Sofrası Hürriyet Mahallesi'nde Kuruldu

Sevgi Sofrası Hürriyet Mahallesi\'nde Kuruldu

Süleymanpaşa Belediyesinin dört yıldır her Ramazan ayında Sevgi Sofraları adıyla sürdürdüğü mahalle iftarları Hürriyet Mahallesi ile devam etti.

13.06.2017 10:28

Süleymanpaşa Belediyesinin dört yıldır her Ramazan ayında Sevgi Sofraları adıyla sürdürdüğü mahalle iftarları Hürriyet Mahallesi ile devam etti.

Süleymanpaşa'nın en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Hürriyet Mahallesindeki iftara 3 binden fazla vatandaş katılırken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da iftarda mahalle sakinleri ile birlikte oldu. İftarda Başkan Eşkinat'a Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve belediye meclis üyeleri de eşlik ederken, binlerce kişi aynı anda orucunu açmanın mutluluğunu yaşadı.

"Ramazan'ın manevi havasını solumaktan dolayı mutluyuz"

Mahalle iftarlarının kaçınılmaz bir şekilde birlik ve paylaşma duygularını pekiştirdiğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Mahalle iftarları ile vatandaşlarımızla bir arada Ramazan'ın manevi havasını solumaktan dolayı mutluyuz. Burada ve diğer mahallelerimizde görülen bu güzel manzaranın ardındaki emeği kelimelere dökmem gerçekten zor. Burada sıcak sıcak servis edilen yemeklerin pişirilmesinden paketlenmesine kadar her aşama belediyemiz bünyesinde, her türlü hijyen koşulunda gerçekleşiyor. Her birimden ayrı ayrı emek veren çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sevgi sofralarımız Ramazan boyunca mahallelerimizi dolaşmaya devam edecek" açıklamasında bulundu.

Dualar ve ilahiler eşliğinde yenen iftar yemeğinin ardından, çocuklara geleneksel Ramazan lezzetlerinden olan Osmanlı macunu ve şerbeti ile pamuk şekeri ikramı yapıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgi Sofrası Hürriyet Mahallesi'nde Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement