Silifke'nin Turizm Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Silifke'nin Turizm Sorunları Masaya Yatırıldı

Silifke\'nin Turizm Sorunları Masaya Yatırıldı

Mersin'in Silifke ilçesinin turizmle ilgili sorunları, Taşucu beldesinde yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

21.06.2013 09:58

Mersin'in Silifke ilçesinin turizmle ilgili sorunları, Taşucu beldesinde yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Kaymakam Fatih Damatlar Başkanlığında toplanan bürokratlar ve turizm işletmecileri turizm sezonunda yaşanan olumsuzlukları dile getirdi.

Toplantıya, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, sahil güvenlik, liman başkanlığı yetkilileri, daire müdürleri katıldı.

Turizm işletmecileri turizm sezonunda en çok elektrik kesintisi yaşadıklarını belirterek, "Poyraz esiyor diye elektriklerimiz kesiliyor. Turizm bölgelerimizin hangisinde poyraz esiyor diye elektrik kesintisi yapılıyor. Orman yangınlarına sebebiyet veriyor diye günlerce elektrik kesintisi yaşıyoruz. Elektriği olmayan bir bölgede turizm olur mu? Turizm yatırımcısı buraya gelip de yatırım yapmaz. Yaptığımız yatırım bize kısa vadede dönmüyor. Belediye başkanımız, bizlere gerekli yardımları yapıyor ama bir yerde o da tıkanıyor. Kaymakamımızdan bu konuda bize yardımcı olmasını bekliyoruz" diye konuştular.

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ise Silifke'nin turizme kazandırılması için herkesin turizm elçisi gibi çalışmasını, turizmi benimsemesini ve tarihi ve kültürel varlıklara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'nin Turizm Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement