Sırbistan'ın Bıe Delegesi Esidefte - Son Dakika
Yerel

Sırbistan'ın Bıe Delegesi Esidefte

Sırbistan\'ın Bıe Delegesi Esidefte

EXPO 2020 İzmir adaylığı için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF), Sırbistan Ticaret ve Telekominikasyon Bakan Yardımcısı Jelena Marjanovic ve Sırbistan Paris Büyükelçiliği Ticaret...

17.05.2013 11:46

EXPO 2020 İzmir adaylığı için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF), Sırbistan Ticaret ve Telekominikasyon Bakan Yardımcısı Jelena Marjanovic ve Sırbistan Paris Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri ve BIE Delegesi İvana Stankovic'i ağırladı.

İzmir'i tanımak ve EXPO 2020 adaylığı için yapılan çalışmaları yerinde görmek için gelen heyete ev sahipliği yapan ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara "EXPO 2020 İzmir kentimizin en önemli gündemlerinden biri. Biz İzmir ve ülkemiz için bu organizasyonu istiyoruz. Sırbistan ile olan ilişkilerimizin sadece dostluk ilişkisinde kalmasından ziyade ticari olarak da sürdürülebilir olmasını istiyoruz. İki ülke arasındaki iş birliğinin ancak bu şekilde kalıcı olacağını düşünüyoruz. Biz de federasyon olarak hem gittiğimiz ülkelerde yaptığımız lobilerle hem de ilimize gelen heyetlere gösterdiğimiz çalışmalarımız ve ilgi alakamızla bu projeye destek için çalışıyoruz." Dedi.

EXPO 2020 İzmir adaylığı çalışmalarından etkilendiğini ifade eden Sırbistan Ticaret ve Telekominikasyon Bakan Yardımcısı Jelena Marjanovic "EXPO 2020 için seçmiş olduğunuz tema çok önemli. Tüm dünyanın her geçen gün daha fazla ihtiyacı olacak olan sağlık teması dikkat çekici. Sizi Sırbistan'a bu projenizi anlatmanız için bekliyoruz. Organizasyon yapınız çok güzel. İzmir'in zengin kültürü, sıcakkanlı insanları, geçmişten gelen tarihi sizi bir adım öne çıkaracaktır. Sırbistan olarak bu güzel davetinize ve misafirperverliğinize tekrar teşekkür ediyorum."dedi.

(HK)

17.05.2013 11: 35: 00

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sırbistan'ın Bıe Delegesi Esidefte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement