Sivrice'de Hazar Çalıştayı - Son Dakika
Yerel

Sivrice'de Hazar Çalıştayı

Sivrice\'de Hazar Çalıştayı

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde Hazar çalıştayı yapıldı.

04.08.2014 17:49

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Hazar çalıştayı yapıldı.

Hafta sonu Harput'ta yapılan Harput çalıştayının ardından bir çalıştay da Sivrice ilçesinde yapıldı. Sivrice'nin geçmişi, bugünü ve geleceğinin masaya yatırıldığı çalıştay Vali Ömer Faruk Koçak başkanlığında yapıldı. Elazığ Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde yapılan çalıştaya Vali Koçak'ın yanı sıra Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Vali Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Vali Koçak Sivrice'nin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi ve kalkınması için bu çalıştayın büyük önem arz ettiğini vurguladı. Vali Koçak Sivrice'nin sorunlarının ve çözüm önerilerinin de ele alınacağı çalıştayın Sivrice'ye ve Elazığ'a hayırlı olmasını temenni etti. Vali Koçak, "Elazığ'ın en önemli değeri Hazar Gölü'nün Sivrice, Maden ve Elazığ için büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Hazar Gölü'nün bölgeye daha iyi hizmet verebilmesi için bu çalıştayı düzenliyoruz. Paydaşlarla birlikte ortak hareket etmemiz atacağımız adımların daha güvenli olmasına katkı sağlayacaktır. Acele ettiğimizde geç kalmış oluruz. Paydaşlarımızla görüş alışverişinde bulunmamız yavaş hareket ettiğimiz anlamına gelmez. Umarım bu çalıştay sonucunda Sivrice için Elazığ için ve bölge için olumlu sonuçlar alacağımız bir toplantı olur" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da göreve geldikleri günden itibaren ilçe ve belde belediyelerin kalkınması için fikir alışverişinde bulunduklarının altını çizerek bu noktada Sivrice'nin de hak ettiği noktaya ulaşabilmesi için Elazığ Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Sivrice Kaymakamı Sultan Doğru ve Belediye Başkanı Ebubekir Irmak da çalıştayın Sivrice için çok önemli olduğunu ve buradan çıkacak sonuçların bir an önce hayata geçirilmesini istedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivrice'de Hazar Çalıştayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement