Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

MHP Gümüşhane İl Başkanı Mazman: "Milletimizin duaları Soma halkıyla ve kurtarılmayı bekleyen işçilerledir"

15.05.2014 14:49

MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında yaşanan faciaya ilişkin "Milletimizin duaları Soma halkıyla ve kurtarılmayı bekleyen işçilerledir"  dedi.

Mazman, yaptığı yazılı açıklamada, Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen ve yüzlerce madencinin hayatını kaybetmesiyle büyük bir acı ve felaketle karşı karşıya olduklarını belirterek, söz konusu facianın son yılların en büyük maden faciası olduğunu ifade etti.

Faciada yüzlerce madencinin vefat ettiğini belirten Mazman, şunları kaydetti:

"Olayda halen maden ocağında mahsur kalan işçi sayısının fazla olması ve aradan geçen zamanın işçilerin aleyhine devam etmesi, umutların kırılmasına neden olmuştur. Milletimizin duaları Soma halkıyla ve kurtarılmayı bekleyen maden işçilerledir.  Bu duygu ve düşüncelerle tek dertleri ekmek parası iken hayatlarını kaybeden madenci kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelerine sabrı cemil niyaz ederim. Halen toprak altında mahsur kalan işçilerimizin sağ salim kurtulmaları ve sevenleri ile buluşması Yüce Allah'tan dileğimdir" - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement