Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı - Son Dakika
Yerel

Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı

Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı

Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nca, Afyonkarahisar’da düzenlenen ‘Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı'nın kapanış programı Vali Balkanlıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

18.12.2013 17:24

Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nca, Afyonkarahisar'da düzenlenen 'Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı'nın kapanış programı Vali Balkanlıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı personellerine yönelik yürütülen sosyal hizmetler faaliyetlerinin iyileştirilmesi, geliştirilmesi, daha iyi hizmet sunulması, yapılan faaliyetlerin yansımaları ve yerine getirilen hizmetlerin uygulanılmasında birlikteliğin sağlanması amacıyla yapılan Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı'nın kapanış programı Vali Balkanlıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

16-21 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler çalıştayının birinci bölümünün kapanış programına Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun yanı sıra Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Polis EMslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Müjdat Karagöz, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hüseyin Alsancak ve il emniyet müdürlüklerinde görevli sosyal hizmetler şube müdürleri ve personeli katıldılar.

"BU TÜR ÇALIŞMALAR KURUMUMUZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Kapanış programının başında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nce oluşturulan 'Sıcak Kalpler Müzik Grubu'nun müzikal gösterisi yapıldı. Müzik dinletisinin ardından Vali Balkanlıoğlu ve protokol üyeleri Sıcak Kalpler grubu bireyleri ile toplu fotoğraf çektirdiler. Vali Balkanlıoğlu, grubun müzik müzik dinletisini çok beğendiğini ifade ederek müzik dinletisinin gerçekleştirilmesinde ve grubunun kurulmasında büyük emeği bulunan eğitmenleri ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir İlker Uyan'ı tebrik ederek teşekkür belgesi takdim etti.

Antalya Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Gökhan Demir tarafından Çalıştay'ın sonuç bildirgesinin okunmasıyla devam eden programda söz alan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak ise şunları söyledi:

"Bu tür çalışmalar kurumumuz için çok önemli. Bu ortamlarda aynı müzik aletlerinin akort edildiği gibi kendimizi yeniliyor ve çalışma hayatımıza bunu yansıtıyoruz."

Konuşmaların ardından programın son kısmında çalıştaya katılanlara, katılım belgeleri Vali Balkanlıoğlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Buçak ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement