Sp Genel Başkan Yardımcısı Östek'den Mesob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sp Genel Başkan Yardımcısı Östek'den Mesob'a Ziyaret

Sp Genel Başkan Yardımcısı Östek\'den Mesob\'a Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Latif Öztek, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek oda başkanları ile görüştü.

20.09.2013 13:50

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek oda başkanları ile görüştü.

Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Keskin, "SP'de Malatya'ya gelen tüm yöneticiler mutlaka esnaf ve sanatkar camiasını ziyaret eder. Buda bize mutluluk veriyor. Rahmetli Erbakan, önemli siyasetçiler yetiştirerek ülkeye büyük katkılar sundu" dedi.

Keskin, "Esnaf ve sanatkar kesimi, siyasetçilerinde her zamanda belirttiği gibi, bu ülkenin temel taşı, omurga kemiği. Bel kemiği, denge unsuru, derler. Barışın, güvenin ve huzurun adresidir, ancak siyasi partilerimiz iktidar olunca bunu unutuyorlar. Partilerin muhalefette iken esnafa olan bakış açısı iktidarda iken değişiyor" diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, "Bu ülkenin en büyük şansı esnafının, çiftçi kesimini, köylü kesimini denge unsuru olmasıdır. Dikkat edin en son eylem yapan kesim bu iki kesimdir. Bütün olayları araştırın, işçileri sokağa döküp olay çıkartabilirsiniz, öğrencileri sokağa döküp olay çıkartabilirsiniz, şehirdeki halkı sokağa döküp olay çıkartabilirsiniz. Şehirdeki halka bakın en az içinde bulunan esnaftır. Tepkiyi ortaya koyanda esnaftır. Gezi olaylarında nitekim öyle oldu" şeklinde konuştu.

Gezi olaylarından sonra iktidara düşen görevin güven ortamını sağlamak olduğunu belirten Öztek, muhalefetinde huzur ortamının sağlanmasına katkıda bulunması gerektiğini kaydetti. Öztek, "Toprak ayağımızda kayıyor, Allah korusun. 5 sene önce Suriye'nin bu hale geleceğini söyleseydiniz, kimse inanmazdı. 20 sene önce Irak bu hale gelecek denseydi, kim inanırdı, Irak 3'e bölündü. Türkiye'de aynı duruma düşebilir. O yüzden biz bu ülkenin sahibiyiz, CHP'nin AK Parti'nin, MHP'nin hepsinin bir araya gelip bu olayları bitirmesi lazım. Eylemciler ne istiyordu, tama sesinizi duyurdunuz, plan değişti, program değişti. O halde olayların bitmesi lazım. Olay çıkartıp Türkiye'yi bu işlerle meşgul etmeye gerek yoktur. Yarın Türkiye sıkıntıya girerse, hepimiz sıkıntıya gireriz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Genel Başkan Yardımcısı Östek'den Mesob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement