Stk Temsilcileri Kaymakam Çetin'le Görüştü - Son Dakika
Yerel

Stk Temsilcileri Kaymakam Çetin'le Görüştü

Stk Temsilcileri Kaymakam Çetin\'le Görüştü

Muş’un Varto ilçesinde yaşanan olayların ardından bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin ile görüştüler.

17.08.2015 18:31

Muş'un Varto ilçesinde yaşanan olayların ardından bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin ile görüştüler.

Varto ilçesinde yaşanan olayların ardından incelemelerde bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bilgi almak üzere Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret ettiler. Görüşmeler sonucunda sivil toplum kuruluşları temsilcileri adına açıklama yapan Muş Baro Başkanı Feridun Taş, Varto olaylarıyla ilgili dün gece vali ile bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Bugün sabah bütün sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gelip Belediye Başkanı Sabite Ekinci ile bir görüşme gerçekleştirdik. İlçe Kaymakamı ile bir görüşme gerçekleştirdik. Biz de gözlemlerimizi yapıyoruz. İlçeyi dolaştık, gerçekten virane bir hal almış. İlçede birçok kurşun izi var. Birçok patlamalar olmuş ve birçok yer kazılmış, birçok camlar dökülmüş. Sonuç olarak ilçede arzu edilmeyen bir durum mevcuttur. Biz de bu gözlemlerimizi sivil toplum örgütleri olarak yapıyoruz. Muş Baro Başkanı olarak heyette yer aldım. STK olarak izlenimlerimizi rapor halinde kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk Temsilcileri Kaymakam Çetin'le Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement